Балерина Анастасія Волочкова зізналась у тому, що її донька Аріадна рік тому переїхала жити до свого батька Ігоря Вдовіна.

В ефірі телепрограми “Звёзды сошлись” Волочкова розповіла, що сама попросила 14-річну Аріадну переїхати до батька, оскільки в неї не склались відносини з новим коханцем балерини. “Донька не схвалила мого бойфренда. Якщо чесно, Аріша не схвалила жодного — вона завжди ревнувала мене до будь-якого чоловіка, що з’являвся поруч. Думаю, що ця історія стосується багатьох людей, оскільки діти хочуть, щоб батьки належали лише їм” - сказала Волочкова.

Анастасія Волочкова, Teleprogramma
Анастасія Волочкова, Teleprogramma

Також повідомляється, що з нареченою свого батька Аріадна знайшла спільну мову дуже легко. Вони навіть разом прийшли на прем’єру фільму “Дівчата бувають різним”. А сама Волочкова не схвалює вибір колишнього чоловіка. Наразі невідомо, хто з них першим одружиться. Волочкова лише обіцяє влаштувати весілля, яке за розкішшю перевершить усі, які раніше проходили в Москві. Проте ім’я свого нового обранця балерина ретельно приховує і багато хто навіть вважає, що його не існує — це лише легенда для збереження іміджу.

Нагадуємо, що нещодавно Волочкова поділилась відео, на якому вона танцює у залі, прикрашеній великою кількістю власних портретів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артитстка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.