І ось уже пора прощатися з 2019 роком. За цей період відбулося багато досить гучних досягнень, резонансних скандалів і обговорюваних весіль. Для читачів склали топ тем і знаменитостей, які найчастіше з'являлися на очах у людей.

Леся Нікітюк

У період новорічних свят телеведуча опублікувала фото, на якому позує в екстремально короткій спідниці. Вона і її приголомшливо довгі ноги стали найбільш читаними в січні 2019.

Леся Нікітюк

Алла Пугачова

Її гонорар дорівнює вартості декількох квартир у Києві, а пенсія складає близько 17 тисяч рублів (близько 7 тисяч гривень). Скільки коштує приватне виступ Примадонни – головний питання лютого.

Юлія Началова

16 березня у віці 38 років померла співачка Юлія Началова. 21 березня Юлію Началову поховали, а незабаром охоронець кладовища розповів страшну історію, яка не могла залишитися без уваги.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олена Зеленська

Після перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах увага публіки була прикута до першої леді. Фото Олени практично не з'являлися в мережі, однак сам її чоловік поділився милим знімком дружини без макіяжу, який зацікавив читачів.

Весілля Насті Каменських і Потапа

23 травня пара побралася. Однак найбільшу увагу привернула екс-дружина Потапа Ірина Горова, яка прийшла на весілля з новим коханим.

Меган Маркл народила первістка

6 травня герцогиня Сассекская вперше стала мамою. У Меган Маркл і принца Гаррі народився син Арчі Харрісон, і ця подія обговорював весь світ.

Нікіта Добринін і Дарина Квіткова

У травні відбувся фінал романтичного шоу "Холостяк 9", переможницею якого стала Дар'я Квіткова. Це перша пара в історію проекту, яка не розійшлася після випуску сезону.

Нікіта Добринін і Дарина Квіткова

Весілля Аліни Гросу

Українська співачка Аліна Гросу в червні відгуляла зі своїм чоловіком Олександром пишне весілля в італійському місті Абано-Терме. Розкішну церемонію одруження відвідали зірки українського шоу-бізнесу. А фото з весілля воістину "підірвало" Мережу.

"Оголене" фото Насті Каменських

На своїй сторінці в Instagram Настя Каменських поділилася кадром, на якому позує в ліжку повністю голою. На знімку артистка сидить задом, демонструючи красиву талію та чудовий загар. За її словами, знімок зробив Потап.

Ані Лорак

Після гучного розлучення Ані Лорак з Муратом Налчаджіоглу артистка перестала приховувати свої стосунки з Єгором Глібом. Так, 26-річний Єгор Гліб опублікував романтичне фото, на якому вони з Ані Лорак ніжно цілуються.

Ексчоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу

Турецький бізнесмен опублікував красномовні спільні знімки з відпочинку на іспанському курорті Пальма-де-Майорка. Його ефектну супутницю звуть Санія Ахметова. Подейкують, що пара вже разом цілий рік.

Анастасія Заворотнюк

Заворотнюк перебуває в лікарні вже кілька місяців. У вересні з'явилася інформація, що зірку серіалу "Моя прекрасна няня" взяли під охорону і прооперували.

Анастасія Заворотнюк

Марина Кукліна

8 жовтня відбулася церемонія прощання з українською актрисою Мариною Кукліної. 33-річна артистка померла від раку 5 жовтня.

Дмитро Комаров

Комарів перервав експедицію, щоб привітати з днем народження свою дружину Олександру Кучеренко. Він порадував дружину приїздом та пара вирішила на добу відправитися до Праги.

"Міс Львова 2018" Наталія Болюх

Болюх опинилася в центрі скандалу через поїздки в Москву. Так, на своїй сторінці в Instagram 24-річна дівчина опублікувала кадри, які були зроблені під час поїздки в російську столицю.

Пізніше дівчина заявила, що у неї багато друзів у Росії, які поділяють її думки та бачення щодо політичної ситуації. Також її друг, чиновник російської Державної Думи Алік Назарян різко висловився про Україну і Крим.

Наталя Болюх

Нагадаємо, що не дивлячись на щільний графік і корпоративи, знаменитості створюють казкову новорічну атмосферу.

Як повідомляв портал Знай.ua, на фінал льодового шоу Тетяни Навки "Спляча красуня. Легенда двох королівств" друзі чоловіка Заворотнюк принесли його однорічну доньку Мілу.

Також портал Знай.ua писав, що популярна українська співачка Ані Лорак виставила свіжий кадр, позуючи в жіночому ніжному образі.