Популярна українська співачка Настя Каменських, яка цього року вийшла заміж за відомого репера і продюсер Олексій Потапенко (Потап), часто радує фанатів цікавими знімками з особистого і творчого життя. Нещодавно Настя стала суддею талант-шоу "Х-Фактор", так що останнім часом часто публікує фотографії зі зйомок шоу, куди приходить в різноманітних образах.

Так, в цей раз красуня показала стильне фото зі студії "Х-Фактора", на якому демонструє свій незвичайний наряд. Як видно, Настя наділа сріблястий переливчастий комбінезон, який підкреслив її ідеальну фігуру і оголив руки з рукавами-тату", які швидше за все є просто малюнками. Волосся Каменських розпущені і випрямлені, а на її обличчі легкий макіяж. Треба сказати, що "татуювання" Насті привернули увагу публіки, в коментарях в основному їх та обговорюють.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.