Творці франшизи ″Гаррі Поттер″ знімуть сіквел - сюжет розвиватиметься через 20 років після подій картини "Гаррі Поттер і Дари Смерті".

Розкрито сюжет наступного фільму про Гаррі Поттера, який повинен стати сиквелом перших восьми частин франшизи. Про це повідомляє портал We Got This Covered.

Дія нової картини буде відбуватися 20 років після подій, показаних у другій частині ″Гаррі Поттера і Дарів смерті″. Відзначається, що до роботи над проектом повернуться багато акторів з оригінального складу.

Одним з головних героїв нової серії фільмів про світ чарівників стане донька лиходія Волан-де-Морта. Передбачається, що вона спробує воскресити свого батька. Крім того, очікується, що фільм покладе початок серіалу про Албуса Северус - сина Гаррі Поттера. Компанія Warner Bros. бачить великий потенціал в цьому персонажі і сподівається зробити його головним героєм франшизи.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Повідомляється також, що автор книг про чарівника Джоан Роулінг працює над сценарієм. А от дата виходу фільму на великі екрани нразі не відома.

Нагадаємо, зірки "Гаррі Поттера" стали Сантами і особисто вручили подарунки маленьким пацієнтам лондонській лікарні.

Як повідомляв портал Знай.ua, актори кіносаги "Гаррі Поттер" знову зустрілися разом, щоб відзначити Різдво.

Також Знай.ua писав, зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф зіграє супергероя у Marvel