Відома українська співачка, дружина репера Потапа і просто улюблениця публіки Настя Каменських, яка сиділа в журі 10 сезону талант-шоу "Х-Фактор", часто тішить шанувальників яскравими фото в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала у соцмережі миле фото в пікантному вбранні, в якому, мабуть, стрічала Новий рік.

Як видно, перед камерою Настя з'явилася у гарному оксамитовому платті чорного кольору. Цей наряд красиво підкреслив струнку фігуру співачки і оголив пишне декольте. Волосся Каменських розпущені, завите і покладені на одне плече, на її обличчі яскравий макіяж, а у вухах довгі сережки, вона проникливо дивиться в камеру. У підписі до фото артистка поділилася планами на цей рік: "Я – з планами на неймовірно крутий, динамічний і успішний рік. Давайте ми з вами будемо розширювати горизонти, підкорювати нові вершини і проживати кожен день так, щоб пишатися кожною хвилиною свого життя".

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.