Балерина Анастасія Волочкова примушує свого коханця сидіти на жорсткій дієті разом з нею. На своїй сторінці в Instagram Волочкова виклала відео холодильника на курорті, де вона зараз відпочиває.

Волочкова, яка зараз знаходиться на закордонному курорті, купається, засмагає та катається на яхті, навіть на відпочинку слідкує за фігурою. Схоже, що її коханець, про якого досі нічого не відомо, змушений також сидіти на дієті разом з балериною.

“Вічно зелений холодильник у всіх куточках світу. Так класно на приватній віллі! Завантажуєш холодильник салатним листям, яйцями, оливковою олією та соєвим соусом — і життя вдалось. Лише чоловікам важкувато з таким раціоном. Зате всі худнуть”, - написала Волочкова під відео.

В коментарях реакція на відео була неоднозначною. “Здається, чоловіка в цій хаті немає”, “У Тайланді не яйця варять, а морепродукти їдять”, - написали інші користувачі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно Волочкова виклала в мережу відеопривітання для прихильників в образі Снігуроньки.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.