Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка вирішила перед Новим роком записати шанувальникам відео-привітання, переодягнувшись в костюм Снігуроньки, і вперше за довгий час отримала масу компліментів замість критики.

"Новий рік у нас в Таїланді настав раніше на 4 години, ніж у Москві..🌲 Але я встигла записати це відео раніше..🌲🌴🐣 Вітаю!🐣😊💃", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "очам не вірю 😳😳 добре що не в купальниках. 🙏🙏🙏🙏", "Добре що твереза записала поздоровлення.", "Так, тепер я розумію чим гарне вбрання російської красуні 😂 З Новим Роком!!!!", "У вбранні такої форми ідеальна фігура. Ось такі розкльошені речі і треба носити. І талія є. Красуня в цьому вбранні безперечно.", "А де шпагат то?".

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.