Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила шикарний кадр, позуючи абсолютно без макіяжу. Так, артистка підвела підсумки 2019 року, зазначивши, що він виявився дуже вдалим.

"Очманілий і продуктивний рік був у мене! 💛 По всіх фронтах !) підсумки лінь писати так і я просто насолоджуюся його результатами ! Нехай 2020й буде ще краще! Ось що я бажаю собі разом з міцним здоров'ям!)
Чого ви собі бажаєте найбільше?", - не приховувала радості Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті від краси Віри, засипавши її компліментами. І хоч сама співачка скромно повелася, її творчими успіхами похвалився коханий чоловік Константим Меладзе на своєму акаунті.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.