Відомий голлівудський актор Леонардо Ді Капріо провів Новий рік з 22-річною моделлю. Протягом свята він розважався з дівчиною на теплому пляжі.

Актора помітили на острові Сент-Барт, що у Карибському морі, з аргентинською моделлю Камілою Морроне у четвер, 2 січня.

Папараці також зафіксували Ді Капріо, який фільмував їх відпочинок на камеру GoPro. Варто зазначити, що 45-річний актор значно поправився. Це можна помітити з його фото на пляжі.

Леонардо Ді Капріо на пляжі
Леонардо Ді Капріо на пляжі

Зазначимо, що Ді Капріо вже майже два роки зустрічається з Камілою Морроне. Все почалося у 2017 році, коли папараці вперше помітили Ді Капріо зі звабливою юною брюнеткою. Ніхто не міг подумати, що стосунки у пари серйозні, але у 2018 році інсайдери повідомили, що актор і його 21-річна модель Каміла Морроне обговорювали заручини.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Леонардо Ді Капріо
Леонардо Ді Капріо

Каміла народилася 22 роки тому у США. У дівчини аргентинське коріння, тому її зовнішність є досить оригінальною і вона є успішною моделлю. У 2014 році Каміла спробувала себе в ролі актриси, знявшись в картині Джеймса Франко "Буковскі". Наступна її роль була у 2018 році у трилері "Жага смерті", де вона зіграла разом з Брюсом Віллісом.

Нагадаємо, президент звинуватив красеня Леонардо Ді Капріо в посяганні на "легені планети".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що голлівудський актор Ді Капріо "злигався" з екоактивісткою Гретою Тунберг.

Також портал "Знай.ua" писав, що легенда кіно Ді Капріо виявився затятим фанатом незвичайних домашніх улюбленців.