Відома українська співачка, дружина репера Потапа і просто улюблениця публіки Настя Каменських часто радує публіку яскравим постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня похвалилася знімками, які були зроблені на ковбойській вечірці-корпоративі, яку, схоже, сама й організувала.

На захід Настя прийшла у незвичайному ковбойському вбранні – на ній чорні лосини в обліпку, чорна блузка і оригінальний пояс, а зверху вона накинула незвичайну довгу накидку цікавої фактури. Її кучеряве волосся розпущене і прикрите невеликим чорним капелюхом на ковбойський манер, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка на всіх фото. Адже Каменських показала не тільки себе, але і своїх рідних та друзів. У підписі до фото співачка розповіла про те, яким був рік, про своїх друзів і корпоратив в цілому. А шанувальники почали обговорювати знімки, засинаючи Настю і її команду компліментами.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.