Популярна українська співачка Настя Каменських, яка в минулому році вийшла заміж за свого колегу по сцені Олексій Потапенко (Потап), часто радує публіку яскравими моментами з життя, публікуючи фото в Instagram. Днями на сторінці співачки і її чоловіка почали з'являтися фото, на яких вони позують на відпочинку. І хоча геолокації вони не залишають, з хештегів можна здогадатися, що парочка знову вирушила до Мексики.

На новому фото, яке показала Настя, вона з'явилася в незвичайному образі, стоячи на вулиці серед зелені. На прогулянку красуня одягла чорні шорти разом з яскравою і барвистою накидкою з бахромою. Пишне кучеряве волосся співачка розпустила, а на її обличчі легкий макіяж, вона дивиться в камеру наче з-за спини. Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати публікацію, засинаючи Настю компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.