Популярна українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно записала саундтрек до українського фільму "Віддана" з солісткою рок-групи The Hardkiss Юлією Саніною, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня звернулася до українців через відеозвернення, вона запросила шанувальників подивитися її різдвяний концерт.

Як видно, перед камерою Тіна Кароль з'явилася в ніжному образі – на ній біле плаття без бретелей, яке красиво підкреслило фігуру і оголила тендітні плечі з зоною декольте. Волосся красуні гарно укладені і розпущені, а на її обличчі яскравий макіяж з акцентом на губах, які співачка нафарбувала улюбленою червоною помадою. На відео артистка каже: "Дивіться телеверсію "Різдвяна історія з Тіною Кароль" на телеканалі "1+1" 7 січня. До зустрічі. Я чекаю тебе!".

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.