Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася стильним кадром з власного магазину одягу, примірявши незвичайне вбрання. Так, артистка позувала в довгій вільній сукні карамельного кольору в дрібний білий горошок і високих замшевих черевиках, натякаючи на те, що новорічні свята з великою кількістю страв ніяк не відпускають її.

"Олів'є, відпусти мене, будь ласка", - пожартувала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "😂 наша красуня 😍😝", "Краща ❤️", "Моделька наша😻", "Ну куди без олів'є😂😂😂я вже зжерла цілу миску😂😂😂😍", "Олів'є: Ні! Я не зупинюся доти, поки не закінчаться всі свята! 😂", "Мене теж воно не відпускає (((😭😂", "Надя годі їсти😂", "Най-най😍😍😍", "Обожнюю Надю і олів'є💜", "2020 РІК ТІЛЬКИ ПОЧАВСЯ, А Я НАДЯ ВЖЕ ВБИВАЄ НАС СВОЄЮ КРАСОЮ 😍", "Красуня 😻🔥".

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.