Фанати вважають, що роман співачки Світлани Лободи і німецького вокаліста Тілля Ліндеманна закінчився. Відповідні висновки вони зробили після того, як артисти опублікували різні відео з відпочинку.

Відповідні кадри з'явилися в Stories Instagram.

Ліндеманн відзначив свій день народження в компанії эскортниц, а Лобода в цей час відпочивала в теплих краях з відомим дизайнером.

Вона вирушила відпочивати на острови з Бичолой Тетрадзе, з яким їй давно приписують романтичні відносини. З нею разом на відпочинок вирушили її подруги і дочка Євангеліна.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

В соціальній мережі вона публікувала відео, де їде в машині по нічному місту з Бичелой і дочкою. Вона зробила позначку сім'я, що може говорити про її серйозні наміри по відношенню до модельєра.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Нагадаємо, Лобода в піджаку на голе тіло запалила з гарячими ковбоями.

Як повідомляв Знай. ua, Лобода видала Урганта правду про "шість пальців", вважали разом.

Також Знай. ua писав, що Лобода незвично привітала Ліндеманна з 57-річчям німецької пісенькою.