Відома українська співачка, солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним відео, яке велика продюсерська сім'я MOZGI Entertainment подарувала шанувальникам в честь новорічних свят. Так, артистка разом з Мішель Андраде, Позитивом і групою MOZGI на чолі з Потапом виконали нову пісню, присвячену 2020 року.

"Нехай ваші 20-ті будуть най-най-най! Лови наш новорічний трек на всіх цифрових майданчиках 😉", - поділилася радістю Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Це неймовірно😍😍😍😍😍", "Очманіти 🖤", "Сім'я😍", "Красива", "Топові🔥", "Мені дуже сподобалося, найкраща команда як завжди запалюєте🔥😍♥️", "Такий крутий трек, дужее святковий🥳", "хороший Светр 🔥🔥🔥", "Надя це бомба🔥".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.