У популярного співака Джастіна Бібера діагностували серйозне захворювання — хворобу Лайма. Про це пише місцева преса після перегляду документального фільму про життя музиканта.

Внаслідок інфекції, яка впливає на весь організм, і навіть може призвести до інвалідності, страждає також Белла Хадід. Діагноз Джастіну поставили у 2019 році. Зазначається, що лікарі довгий час не могли зрозуміти причину його нездужання.

Джастін Бібер, фото: clutch.ua
Джастін Бібер, фото: clutch.ua

Наразі виконавець отримує необхідне лікування. Однак раніше у Бібера виникла проблема через один з призначених йому препаратів. Ліки не підійшли співаку і через це у нього виникли акне, за які Джастіна довго тролили у мережі.

Саме через цю проблему та невизначеність, пов'язану із нею, Джастін Бібер довго відкладав реліз нового альбому. Співак хотів переконатися, що буде в змозі поїхати у тур. Скоріш за все, зараз справи у музиканта покращилися і хвороба відступає.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Джастін Бібер, фото: peopletalk
Джастін Бібер, фото: peopletalk

Нагадаємо, найбагатший після Пола Маккартні: світ побачить новий альбом знаменитого музиканта Девіда Бові

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Скукожився гармошкою": Волочкова в міні-бікіні здивувала дивною аномалією

Також "Знай.ua" писав про найспокусливіші вбрання MARUV за 2019 рік: латекс, шкіра, гарячі танці і експерименти на сцені