Відомий голлівудський актор Леонардо Ді Капріо врятував потопаючого чоловіка, який впав за борт яхти і тримався на воді 11 годин. Як відомо, актор відпочивав із коханою на острові Сент-Барт, що у Карибському морі.

Ім'я потерпілого невідомо. 24-річний чоловік ризикував розлучитися з життям посеред Карибського моря, якби не Лео, який відпочивав на своїй яхті неподалік від нещасного і тут же відгукнувся на сигнал лиха.

Леонардо Ді Капріо в Сент-Бартсі
Леонардо Ді Капріо в Сент-Бартсі

Порятунок відбувався в кращих традиціях голлівудських блокбастерів, чудесний порятунок сталося прямо перед тим, як почався сильний шторм.

Незнайомця, який вже був ледь живим, підібрали, відігріли, нагодували і передали рятувальникам, зрівнявши шанси на такий благополучний результат з виграшем в лотерею.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Леонардо Ді Капріо на пляжі
Леонардо Ді Капріо на пляжі

А з Лео по-іншому ніяк: впевнені, навіть якщо б у нього була не яхта, а крихітний пліт, він посунувся і поступився б місцем незнайомцю.

Нагадаємо, президент звинуватив красеня Леонардо Ді Капріо в посяганні на "легені планети".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що голлівудський актор Ді Капріо "злигався" з екоактивісткою Гретою Тунберг.