Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила дивний уривок з кліпу, вирішивши похвалитися талантами їх з Тарзаном сина Архіпа. Так, хлопець знявся у ролику з дівчиною на ім'я Даша і виконав пісню під назвою "Ой, бой", що звичайно ж ніяк не нагадує невдалу пародію на популярну українську групу "Время и Стекло" з Надею Дорофєєвою та Позитивом.

"Молодь у творчому пошуку ! Даша (feat Arkhip @arkhipglushko !!! Ой,бой!!! ой,йооой!!!", - підписала кліп Наташа Корольова. Фолловери не пройшли повз, розкритикувавши таку творчість: "Жах", "Я не хочу якось когось зачепити, успіхів звичайно, але це дуже погана пародія на Время и Стекло. Скільки людей стільки і думок, але я перший і останній раз слухав. Жах.", "Так капець якийсь", "Нехай краще готує.", "Залишається спадкоємність поколінь проявляти по лінії батька. По матері ,якось не комільфо. Ну,не звучить!😮😜🤭", "Природа на синочку відпочила", "Співати це не його....природа на комусь має і відпочивати...Наташа у вашій родині досить яскравих людей...сину мабуть потрібно себе шукати в іншому", "Жах, у Наташі поїхав дах?".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.