Після розлучення з чоловіком, співачка Адель взялася за своє тіло і в результаті за кілька місяців скинула 20 кілограмів. На останніх фото з відпустки колись пишнотілу Адель ледь можна впізнати.

Своїм схудненням популярна співачка на 90% зобов'язана дієті, оскільки спортом вона не особливо любить займатися. Адель скоротила вживання цукру, а також почала дотримуватися сиртфуд-дієти, прихильницями якої є також мати і сестра Кейт Міддлтон.

Адель, колаж: elle.ua
Адель, колаж: elle.ua

Система харчування передбачає включення в раціон продуктів, багатих антиоксидантом ресвератролом. Він міститься у волоських горіхах, фініках, яблуках, цитрусових, чорному шоколаді, гречці, капусті кале, чорниці, полуниці, петрушці, руколі. Такий режим харчування активізує білки-сиртуїни, які покращують обмін речовин в організмі та допомагають боротися зі старінням.

Оскільки Адель не надто полюбляє заняття спортом, для фізичних навантажень вона обрала пілатес. Крім того, виконавиця тренувалася по системі популярного фітнес-гуру Джо Вікса. Адель займалася вдома, використовуючи його відео-тренування.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Адель, фото: golos.ua
Адель, фото: golos.ua

Нагадаємо, Адель, Бейонсе, Спірс, Агілера та інші: як виглядали зірки до та після схуднення

Як повідомляв портал "Знай.ua", Адель перетворилася на скелет після розлучення з чоловіком: "Виглядає хворою та нездоровою"

Також "Знай.ua" писав, що Барі Алібасов став на захист ресторану, в якому знайшли пам'ятник з могили Фріске