Британська компанія BBC та кінокомпанія Warner Bros. знімуть нове шоу, яке буде присвячене фантастичним тваринам із всесвіту Гаррі Поттера.

Нове шоу BBC розкаже про походження та існування міфічних істот з книг Джоан Роулінг а також досліджуватимуть їхній зв'язок із тваринами, котрі живуть на планеті сьогодні. Про це пише Variety.

Програма має робочу назву "Фантастичні звірі: історія природи". У шоу використають матеріали з архіву BBC Natural History Unit та сцени з фільмів "Фантастичні звірі". Завдяки програмі глядачі дізнаються про кентаврів, качкодзьобів, райських птахів, фенікса, гігантського кальмара та шерстистих носорогів.

У роботі над шоу взяв участь Музей природної історії Лондона, який готує виставку "Фантастичні звірі: чудо природи". Експозиція покаже реальних незвичайних тварин через призму фантастичних істот з книг про Гаррі Поттера.

Шоу вестиме британський актор та комік Стівен Фрай, який добре знайомий зі Світом Чарівників, адже він був "голосом" аудіокниг про Гаррі Поттера.

Також Знай.ua писав, виконавець головної ролі у фільмах фентезі про Гаррі Поттера Деніел Редкліфф продемонстрував феноменальне вміння читати реп

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще