Після операції на колінному суглобі 74-річний співак Юрій Антонов ніяк не може відновитися. Після того, як мережу облетіли знімки, на яких легендарний музикант не в найкращому стані, його друг бізнесмен Андрій Ковальов розповів, що насправді відбувається з композитором.

Зараз Юрій Антонов живе у своєму заміському будинку. Він став відлюдником і впускає у свій особняк лише декількох друзів. Андрій Ковальов прокоментував стан музиканта.

Юрій Антонов, фото: teleprogramma.pro
Юрій Антонов, фото: teleprogramma.pro

"Недавно він зробив операцію на коліні. Ця болячка йому спокою не дає! Йому потрібен додатковий період для реабілітації, тому він поки що не виступає, хоча йому дуже хотілося б. Тим більше, стільки шанувальників чекає його концертів. Скоро Юрію Михайловичу 75 років, я думаю, він на рік перенесе ювілей. Дасть концерт, коли самопочуття йому дозволить", — зауважив Андрій Ковальов. Андрій Ковальов

Також він додав, що зовсім недавно відвідував композитора і протягом кількох годин спілкувався з ним. Ковальов зізнався, що на його думку Антонову все-таки самотньо у своєму великому будинку. Водночас музикант отримує багато дзвінків з проханнями про виступи, але він поки відмовляється. Друг співака певний, що пройде трохи часу і Антонов повернеться в стрій і порадує своїх шанувальників новими хітами.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Юрій Антонов, фото: РИА "Новости"
Юрій Антонов, фото: РИА "Новости"

Нагадаємо, раніше Тимошенко відплатила Зеленському тою ж монетою, вже не до жартів: "Країна живе у ритмі Кварталу 95"

Як повідомляв портал "Знай.ua", "безутішний" Вакарчук ніжиться у Таїланді, поки в країні траур: "Який літак? Який Іран?"

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська чекає на поповнення у родині: знову вагітна