У четвер, 16 січня, в прокат виходить комедія "Мої думки тихі" Антоніо Лукіча. Згідно з сюжетом, зазнавши безліч невдач як у роботі, так і особистого життя, молодий звукорежисер з української столиці Вадим отримує шанс почати все спочатку. Просте завдання може стати шансом переїхати з України до Канади. Але, все виявляється набагато складніше, коли головним супутником у новій роботі виявляється мама Вадима.

"Відповідаючи на питання – хвилююся я за долю нашого прокату – я кажу ні, анітрохи. У нашій стрічці є все для успішного релізу: еротична сцена, двометровий головний герой, який потрапляє в серйозні неприємності, зворушливі моменти з тваринами і спекуляції на тему любові матері до сина. Ці 4 компонента просто не дадуть глядачам залишитися байдужими", – прокоментував режисер.

Ця комедія розповідає про стосунки різних поколінь і присвячена матерям. Таким чином, глядачів запрошують підтримати флешмоб #зводимамувкіно. А з 9 січня по 5 лютого у столичному метрополітені буде їздити спеціальний поїзд, брендований постери з цитатами героїв фільму.

"Мої думки тихі" – повнометражний дебют Антоніо Лукича. Вперше фільм був показаний в секції East of West Міжнародного кінофестивалю в Карлових Варах. Українська прем'єра відбулася в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю, де робота Лукича отримала приз глядацьких симпатій, премію FIPRESCI за кращий український фільм, премію за кращу акторську роботу і спеціальна згадка журі.

Ще на стадії виробництва проєкт фільму був представлений і вигравав нагороди у багатьох індустріальних секціях України та Європи: Industry Office ОМКФ, Connecting Cottbus, Boat meeting КМКФ "Молодість", лабораторії First Cut Lab і Meeting Point Vilnius. Також проект "Мої думки тихі" став одним з переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що нагороди "Золотий глобус" Голлівудської асоціації іноземної преси за гру в комедії або мюзиклі отримали в цьому році актриси Фібі Уоллер-Брідж і Аквафина.

Як повідомляв портал Знай.ua, 10 січня відсвяткував свій день народження відомий український режисер, кліпмейкер та режисер Алан Бадоєв.

Також портал Знай.ua писав, що британська компанія BBC і кінокомпанія Warner Bros знімуть нове шоу, яке буде присвячено фантастичним тваринам з всесвіту Гаррі Поттера.