Популярна українська співачка Настя Каменських, яка в минулому році вийшла заміж за свого колегу по сцені Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими фото і відео з життя, які публікує у соцмережі Instagram. На новорічні свято і парочка вирушила до Мексики на відпочинок, звідки всі брешемо викладає нові фото. Так, в цей раз зоряна красуня показала публіці миле фото з прогулянки з чоловіком, якого в коментарях охрестили Брюсом Віллісом.

Як видно, на прогулянку Настя наділу бежево-коричневу накидку-піджак, яка нагадує халат і під якої видно чорний топік з відкритим декольте. Волосся співачки зібрані на потилиці, на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка, а в вухах – кокетливі сережки. За спиною Каменських видно Потапа, який на фото корчить з себе брутала, він вийшов на прогулянку в чорних брюках і чорно-білій смугастій сорочці, а на очах темні окуляри стильні. Шанувальники Насті тут же кинулися обговорювати новий знімок, але більше уваги дісталося Олексію, його називають те Брюсом Віллісом, то Вин Дизелем.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.иа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.