Популярна співачка Настя Каменських часто радує публіку яскравими моментами з життя, публікуючи фото і відео у своєму Instagram. Нещодавно красуня разом із зірковим чоловіком Потапом вирушила на відпочинок до Мексики, звідки також активно викладає фото. Так і цього разу Настя показала соковитий кадр, на якому з'явилася в незвичайному образі.

Як видно, на прогулянку зоряна красуня вийшла в довгому коричневому піджаку, під яким видно чорний топік, який красиво підкреслив пишне декольте. Волосся Насті зібрані в акуратну зачіску, на її обличчі легкий макіяж, а у вухах масивні сережки. У підписі до фото Каменських запитала: "Мій наряд на сьогодні, подобається?". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати новий знімок співачки, деякі зазначили, що Настя сильно схудла останнім часом.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.