На днях відома американська актриса, яку чимало фантів знають за роллю дружини Тоні Старка у фільмі "Месники", Гвінет Пелтроу шокувала якщо не весь світ, то його частину точно. Так, знаменитість запустила в продаж свічки з вкрай унікальним запахом, а точніше з запахом власної вагіни, пишуть різноманітні іноземні ЗМІ.

Як відзначається, свічки, які мають назву "This Smells Like My Vagina", створила компанія, що спеціалізується на продуктах з абсолютно натуральних матеріалів Heretic Parfum. Так, парфумерна композиція виконана з нотами бергамота, герані, кедра і троянди. Як зізнається сама актриса, вони нагадують запах жіночої вагіни - "кумедний, чудовий, сексуальний і несподівано гарний аромат".

Гвінет Пелтроу
Гвінет Пелтроу

Всупереч чималим глузування в соціальних мережах перший тираж свічок був розкуплений миттєво. Обійшовся він прихильникам у 75 доларів. Наразі ж купити свічку вже не можна. Однак, аби придбати новий товар від американської актриси необхідно записатися в список очікування.

Нагадаємо, Гвінет Пелтроу зізналася, чому відмовилася від акторської кар'єри

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, весільні фото Пелтроу і Фелчака зворушили мережу

Також Знай.ua писав, Гвінет Пелтроу як успішна актриса, мати двох дітей, бізнес-леді є прикладом стилю для багатьох жінок.