Відомий український співак, учасник Євробачення Костянтин Бочаров, відомий під сценічним ім'ям Melovin, поділився вельми "теплими" почуттями до друга і ніжно привітав його з Днем народження.

Про це стало відомо завдяки публікації Melovin в мережі Instagram.

Публікація Melovin, Instagram
Публікація Melovin, Instagram

"Він на сторожі брами творчості і креативу! Вислуховує 24 на 7 мої ідеї, терпить мене скандального, терпить мої пізні дзвінки і напади ідей о 2 години ночі. І не соромиться поплакати на концерті коли він був дуже гарний! Ми познайомилися в далекому 2012 році в інтернеті, і тоді зрозуміли, що хочемо захопити цей світ не привертаючи уваги санітарів. Тільки тебе й можу назвати справжнім Другом! Вдячний всесвіту за те, що одного разу в інтернеті побачивши, що ти фанат Гаги, вирішив тобі написати. Так нас музика і зв'язала в крутий тандем! Ким ти не був, ти вів мою першу фан сторінку, генерував ідеї, писав зі мною музику, навіть встиг побувати піар-менеджером і концертним директором! Ти талановитий, мудрий і без фальші! Будь завжди здоровий! Все інше ти і сам отримаєш! Ти по іншому не вмієш! З Днем Народження, Артемій!", - написав Melovin.

Нагадаємо, MARUV, Лобода, KAZKA і провал Євробачення: найгучніші події шоубізу в 2019 році.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа близнючка Тіни Кароль: вінничанка підкорила Польщу потужним вокалом і нескінченними ніжками, гаряче відео.

Знай.uа писав, "Щедрик" по-новому": Злата Огневич зробила українцям несподіваний "подарунок".