Іван Охлобистін не залишився байдужим до того, що навколо Христини Асмус згустилися хмари, коли всі на неї накинулися, коли на екрани вийшов фільм з інтимною сценою в її виконанні. Про це повідомляє Clutch.

Христина Асмус

Деякі навіть впевнені, що Христина Асмус дійсно змінила Гаріку Харламову прямо на знімальному майданчику. Скандал вибухнув, і дійшло аж до того, що хейтеры погрожували просити влади, щоб актрису позбавили батьківських прав на дочку, мотивуючи все тим, що дитина росте в "аморальною середовищі".

Проте, незважаючи на критику, Іван Охлобистін взявся захищати Христина Асмус, хоч фільм він не дивився, тому що він все-таки священнослужитель, і йому краще уникати "порочних сцен".

Іван Охлобистін назвав Христина Асмус "цнотливою дурепою", тому що він працював з актрисою не один рік на зйомках "Інтернів", і у нього давно сформувалося хороше ставлення до колишньої колезі, що б вона не зробила. Іван Охлобистін виявився одним з небагатьох, хто підтримав актрису в складний період.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Іван Охлобистін

Нагадаємо, що Христина Асмус показала кумедний кадр, на якому позує в дуже незвичному образі за трапезою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Христина Асмус виклала неабияке фото, а в підписі до нього поділилася з фанатами незвичайними фактами про себе, їх нарахували аж 10.

Також "Знай.ua" писав, що Христина Асмус виставила трепетне селфи, позуючи з легким денним макіяжем і примірявши кумедний червоно-білий в'язаний светр.