Відома українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно відзначала тридцятирічний ювілей творчої кар'єри, часто радує численних фанатів яскравими фото і відео на сторінці в Instagram. В цей раз зоряна красуня здивувала мережу новим фото, на якому виглядає дуже молодо і красиво.

Як видно, Ірина відображена на сірому тлі, це очевидно студійне фото. На ній теплий і затишний рожевий светр з коміром, який закриває всю шию. Волосся артистки розпущене і красиво укладене, а на її обличчі яскравий макіяж з соковитою помадою на губах і акцентом на очах. Іра поклала руки на комір, і про щось задумалася, не дивлячись у камеру. У підписі до фото вона написала: "Кохання – це божий дар чи покарання?". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію, і почали активно обговорювати і образ Білик, і її питання.

Нагадаємо, Ірина Білик раптово змінила стиль, шанувальники не впізнають.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала, як виглядала в молодості.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Ірина Білик зворушила історією з дитинства, фанати не стримують сліз.