Популярну російську актрису, зірку серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасію Заворотнюк з чоловіком Петром Чернишовим нібито помітили на курорті в Таїланді. Про це повідомляє "Версія.Інфо".

Відпочиваючі на пляжі, versiya.info

Інформацію про те, що Заворотнюк відпочиває на узбережжі Таїланду, поширили й інші видання. Також активно поширюються знімки, які нібито доводять заяви ЗМІ. Однак, на цих фото практично неможливо розгледіти обличчя пари через те, що кадр зроблений на великій відстані.

До того ж, стверджується, що статура, постава і загальний вигляд фігури видає в дівчині російську актрису, а в її супутнику – Чернишова.

Відпочиваючі на пляжі, versiya.info

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

В мережі люди висловили своє невдоволення заявою, не має достатніх доказів.

"Нісенітниця повна. Якщо онкологія навіть на позитивній динаміці, жодного пляжу бути не може!" "А ще на цій фотці були помічені Елвіс Преслі, Володимир Ульянов і, звичайно ж, Тутанхамон в обнімку з Нефертіті", "Якщо придивитися, то й Кобзона можна побачити", "Так, це безсумнівно вони. Я дізнався по родимці між другим і третім пальцем", "Нісенітниця! Але навіть якщо вона, то кому яке діло?", "Хто ці брехливі "новини" клепає? За останній рік не було жодного фото Заворотнюк і, тим більше, відео… Ясно, що серйозно хворіє, не хочуть показувати її хворий… Також і покійну Фріске приховували…", "Невже у людей вистачає совісті безпардонно обмовляти людей?", - уїдливо відреагували користувачі мережі.

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Нагадаємо, що близьких зірки серіалу "Моя прекрасна няня" закликали "не пудрити мізки" шанувальників актриси.

Як повідомляв портал "Знай.ua", знаменита російська актриса Галина Польських, яка зіграла в одному з епізодів серіалу "Моя прекрасна няня", розповіла про своє самопочуття.

Також "Знай.ua" писав, що в інтернеті з'явилася інформація про двійника відомої актриси Анастасії Заворотнюк.