Відома українська супермодель Алла Костромічова, яка була тренером у проекті "Топ-модель по-українськи", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно красуня разом з чоловіком вирушила на відпочинок у Францію, і тепер часто публікує жаркі фото в соцмережі. Так і в цей раз Алла показала жаркий кадр, на якому з'явилася в дуже незвичному образі.

Як видно, Костромічова відображена в цікавому приміщенні освітленому сонцем, стоячи в цікавій позі, ніби потягується. На ній довге сіре атласне плаття, яке вона задерла збоку, оголюючи стегно – ба більше, здається, що вона без трусиків. Однак у підписі до фото Алла запевнила фанатів, що білизна таки є: "Труси на мені. Все під контролем". На голові красуні величезна солом'яний капелюх, а розпущене волосся спадає на плечі. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.