Відома українська співачка Настя Каменських, яка зараз відпочиває в Мексиці з чоловіком Олексієм Потапенком, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня виклала в мережі спокусливе фото, а в підписі до нього вирішила похвалитися фанатам, що дала інтерв'ю мексиканській редакції журналу Playboy.

На новому знімку, який показала зірка, вона з'явилася в сексапільній короткій сукні, поверх якого накинула білий піджак. Цей наряд підкреслив соковиті форми Насті і її пишне декольте. Пишні кучері зірки розпущені і розпатлані, на її обличчі легкий макіяж, а на тілі багато прикрас. Каменських сидить на стільчику в спокусливій позі і млосно дивиться в камеру, а в підписі до фото вона похвалилася, що дала інтерв'ю мексиканській редакції журналу Playboy. А шанувальники почали обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.