Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася зимовими канікулами в Буковелі, куди поїхала кататися на лижах. Так, артистка виставила пікантний кадр, де позувала в басейні з шикарним видом на гори, примірявши лише чорне міні-бікіні і засвітивши сідниці.

"❄️❄️❄️", - лаконічно підписала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз, засипаючи красуню компліментами: "Нереально красива!😍😍Гарного відпочинку!💕", "Занадто 🔥🔥🔥", "Красиво!❤️", "Оце пейзаж!!!😍😍😍", "Жопа хороша!", "Ой,ну,дуууже класна фоточка і Лесюня,канєшна 😂👍😂👍👏", "Нічосє булки😂 Вогонь", "Яка прекрасна👍💖👏", "Круто 👍", "Попочка👍👍👍👍🤘😘", "🔥🔥🔥 нереальна Краса 😍", "Попа супер 🍑".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.