Голлівудська знаменитість Ембер Херд, яка раніше була одружена Джонні Деппом і зустрічалася з Ілоном Маском, змінила сексуальну орієнтацію. Зірка закрутила роман з жінкою і пара вже разом вийшла на публіку.

Після невдалих романів Ембер Херд вирішила більше не шукати чоловіка своєї мрії. Актриса почала зустрічатися з 38-річною кінорежисеркою Б'янкою Бутті. Пара не приховує своїх відносин і вже потрапила в об'єктиви папараці Just Jared.

Ембер Херд з коханою, фото Just Jared

18 січня закохані взяли участь у анонсованої акції протесту. Як і Ембер Херд, Б'янка Бутті є затятою феміністкою і виступає за рівність прав у суспільстві. Тому голлівудські знаменитості не змогли пропустити Жіночий марш, що відбувся в Лос-Анджелесі. На заході Ембер і Б'янка постали перед камерами журналістів у буденному вбранні. Пара ніжно трималася за руки і посміхалася, демонструючи особливу ідилію.

Ембер Херд з коханою, фото Just Jared

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Вперше про їх роман в ЗМІ заговорили 14 січня. Тоді Ембер Херд підловили за пристрасними поцілунками з Б’янкою Бутті.

Нагадаємо, що голлівудський красунчик Джонні Депп після гучного і хворобливого розлучення з Ембер Херд збирається знову одружитися. Його обраницею стала молода росіянка по імені Поліна Глен.

Як повідомляв портал Знай.ua, культові зіркові красуні Голлівуду, здавалося б, ще недавно тішили фанатів неперевершеною акторською грою і зачаровують дефіле, а тепер їх дочки гідно замінюють мам у цій нелегкій справі.

Також портал Знай.ua писав, що 23-річна російська танцівниця гоу-гоу не змогла витримати роман із зіркою такого масштабу, як Джонні Депп. Вона спішно покинула Лос-Анджелес і перебралася додому, в Санкт-Петербург.