Американська актриса і зірка Playboy Памела Андерсон у свої 52 роки не збирається скиглити, що життя минуло. Натомість чарівна рятувальниця Малібу власним прикладом доводить, що саме час відкривати нові сторінки свого життя.

У середу, 22 січня, мережу підірвала новина про те, що 52-річна Памела Андерсон таємно вийшла заміж за 74-річного продюсера фільму "Зірка народилася" Джона Пітерса. Як повідомляє The Hollywood Reporter, закрита церемонія одруження відбулася 20 січня в Малібу.

Відомо, що понад тридцять років тому зірки зустрічалися, проте тоді це не перерослоні в що серйозне.

"Гарних дівчат багато. Я без проблем міг би вибрати когось іншого, але протягом останніх 35 років я хотів лише Памелу. Вона надихає мене, а я захищаю її і ставлюся до неї так, як вона того заслуговує", - зізнався Джон Пітерс.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У той же час, Памела Андерсон зовсім не збирається перетворюватись на домогосподарку. Вона все ще знімається для обкладинок чоловічих журналів. З останніх - австралійське видання "Maxim".

Кадрами з пікантного фотосету знаменитість поділилася на своїй сторінці в Instagram.

На кількох знімках Памела позує в сексуальному купальнику, який підкреслив шикарні форми зірки.

На іншому фото Андерсон сфотографована в чорному костюмі з дуже глибоким декольте, яке ледь прикривало пишні груди актриси.

Також в офіційному акаунті видання в Instagram була опублікована і обкладинка з Памелою. На ній зірка позує в солом'яному капелюшку таі спокусливому купальнику, який акцентував увагу на розкішних персах зірки.

Нагадаємо, Памела Андерсон таємно вийшла заміж за Джона Пітерса

Як повідомляв портал Знай.ua, Памела Андерсон у мікро-купальнику згадала спекотні 90-ті

Також Знай.ua писав, 52-річна Памела Андерсон оголилася перед камерою.