Відомий шоумен, пародист Максим Галкін, ймовірно, почав шкодувати про те, що одружився із популярною співачкою Аллою Пугачовою, повідомляє інформаційне агентство “Версія”.

Нещодавно Галкін вирішив пофотографувати пейзажі навколо палацу, який належить Аллі Пугачовій, після того, як пішов сніг. Через відсутність рослинності та велику кількість порожніх місць фотографії виглядають дуже сумно. Тим більше, що Галкін робив знімки, слухаючи пісню “Витрачаю свій прайм на тебе”.

Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: sozh.info
Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: sozh.info

Почуття Галкіна, який одружився з Пугачовою у 2011 році, зрозуміти досить просто — щоразу після роботи він повертається до майже порожнього палацу. Діти Галкіна та Пугачової Гаррі та Ліза батька майже не бачуть, оскільки займаються самостійно з великою кілкістю різних викладачів, поки їхній батько заробляє гроші.

Нагадуємо, що вчора Галкін виклав на свою сторінку в соціальній мережі Instagram відеозаписи співу своїх дітей.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Галкін шокував власних дітей божевільною витівкою: "Що це таке? Поганий прикол"

Також “Знай.ua” розповідав про те, що Галкін попередив своїх прихильників про те, що від його імені можуть орудувати шахраї.