12 травня у Роттердамі Нідерландів стартує Євробачення 2020. Букмекери вже зараз почали ділитися прогнозами, хто може бути переможцем у міжнародному пісенному конкурсі.

В Україні провели жеребкування півфіналістів Національного відбору на цьогорічне Євробачення і назвали учасників в першому і другому півфіналах 8 і 15 лютого. Оцінювати конкурсантів будуть Андрій Данилко, Тіна Кароль і Віталій Дроздов. Дізнатися, хто ж буде представляти нашу країну на конкурсі, можна буде 22 лютого.

У Роттердам вирушать співаки з 41 держави. Півфінал буде 12 травня, другий півфінал – 14 травня, а фінал відбудеться 16 травня.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На офіційному сайті Євробачення 2020 опублікований прогноз букмекерів щодо фаворитів. Так, перемогу пророкують художник з Італії.

Букмекери відзначають, що фіналістами також можуть стати представники Росії та Швеції. Представник країни-господарки Євробачення в 2020-му отримав шосте місце в попередніх прогнозах.

Україні в даному списку вдалося потрапити в топ-10.

Нагадаємо, з'явився повний список Нацвідбору України на Євробачення 2020.

Як повідомляв Знай. ua, з'явився порядок виступів виконавців Нацвідбору України на Євробачення 2020.

Також Знай. ua писав, що оголошені учасники нацвідбору на Євробачення 2020.