Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася довгоочікуваним відпочинком в сонячних Арабських Еміратах, відразу після сніжного Буковеля, відправившись на канікули з найкращою подругою. Так, артистка показала, як радо їх зустріла мережа популярних готелів, пригостивши красунь екзотичними фруктами, місцевими смаколиками, шампанським та апетитними десертами.

"Знайди мене на фото😍😍😍", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Частина серця❤️❤️❤️. Воно велике у вас", "Лесі тут немає, Леся любить м'ясо😊", "У пляшці шампанського відображення", "Ням-ням 😋", "Ти скрізь)Лесі багато не буває 😘😘😘", "Леся фоткає😆", "Не Балі звичайно 😂але піде😂👌😌", "А для кого другий келишок🙄🤔?", "Яка смакота і краса 🤩❤️", "Та ти задовбала стільки їсиш й худа 😡 🌷".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.