Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість виставив кумедний кадр з суду, де проходив його розлучення з дружиною Оленою Войченко. Варто нагадати, що ініціатором розлучення став сам артист, у той час як для Олени таке рішення було абсолютною несподіванкою. Пара прожила разом 15 років, 12 з яких у шлюбі, у них є двоє дітей - донька Емілія і син Еван-Олександр.

"В клітці 😳
Несподівано, але мене після вчорашніх сторіз буквально засипали питаннями й порадами в схожій зі мною ситуації. Розлучатися чи ні, а як же діти, може потерпіти і т. д.

Чужа сім'я - темний ліс"), Тому жодних порад я вам дати не можу. Це ваше життя, ваш шлях і ваші рішення.
Єдине, що потрібно пам'ятати завжди - життя дається лише раз, в цьому його принадність. Більше такого не буде НІКОЛИ. Тому живіть тут і зараз.
Окреме дякую за слушні поради про облаштування моєї особистого/сімейного та сексуального життя - давайте я якось сам😉

П. С. Розлучення - це не «кинути дітей», «забути» чи «бути егоїстом». Хороший тато може жити окремо, а поганий все життя поруч. Камон, подорослішайте.", - поділився думками Остапчук. Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію Володимира.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.иа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.