Відома американська телезірка, модель, світська левиця і любителька епатажу Кім Кардашьян зібрала у своєму Instagram багатомільйонну аудиторію, яку тепер часто радує яскравими моментами з життя і кар'єри. Так, нещодавно зоряна красуня запустила нову лінію косметики, яку тепер активно рекламує. Власне, в цей раз Кімберлі опублікувала один зі знімків своєї рекламної фотосесії, на якому з'явилася в дуже пікантному образі.

Як видно на новому фото, Кім відображена у цікавій декорації, і в ще більш цікавому образі. Для фотосесії модель вбралася у вузький "золотий" комбінезон з латексу, який повторює всі вигини її округлого тіла. При цьому можна помітити, що на фото брюнетка Кардашьян з'явилася в несподіваними світлим кучерявим волоссям. Хоча це не дивно, адже красуня обожнює змінювати образи і стилі. Шанувальники в захваті від нового фото світської левиці і кинулися обговорювати її новий знімок.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.