Дочка Ірини Горової, яка є колишньою дружиною репера Олексія Потапенка, 20-річна Наташа вже давно була помічена в дорослій тусовці мами від вітчима Mozgi Entertainment. Дівчина активний користувач Instagram, де часто ділиться фотографіями і роздумами про життя. Цього разу красуня показала миле фото, на якому позує в пляжному образі.

Наташка відображена на пляжі, на ній короткий топік на гудзиках кольору хакі. Вона сидить боком до камери і загадково посміхається, на руках дівчини можна помітити кілька тату. Її волосся зібране в недбалий пучок, а на обличчі зовсім немає макіяжу. У підписі до фото Горова-молодша написала: "Обожнюю, коли вночі ти закидаєш на мене свою голову. Люблю, що ти поруч і зігріваєш. Ти не вимагаєш багато і розумієш, що я приходжу пізно. Колись я скажу ці слова своєму хлопцеві, ну а зараз присвячується Жоріку". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію красуні.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.