Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася довгоочікуваним відпочинком в сонячних Арабських Еміратах, відразу після сніжного Буковеля, відправившись на канікули з найкращою подругою. Так, артистка показала, як береже шкіру від сонячних опіків на пляжі, і, як виявилося, Леся відповідально підготувалася до засмаги у відпустці, прихопивши з собою не просто крем від сонця, але і окреме масло для губ і лосьйон для ніг.

"#пляж #сонцезахисніЗасоби
Що у мене в пляжній сумочці?🏖
Дивіться і зберігайте🏝", - поділилася порадами Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "Сумочка пляжна просто шикарна. Втім як і її господиня)))))", "З таким набором точно не засохнеш👍", "Іванівно, а у нас в пляжній сумочці був лиш пивась і позгорали. Крему може потрібно було?", "Погано що все неїстівне😁", "Красуня наша❤❤❤😍😍", "Ой, яка дама😍", "Супер❤️", "Огооо мати василева)))) скільки всякого помістилося)))", "Ось чому так гарно виглядаєш😃😃👍😘".

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.