Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася довгоочікуваним відпочинком в сонячних Арабських Еміратах, відразу після сніжного Буковеля, відправившись на канікули з найкращою подругою. Так, артистка Сторіс показала, як "бореться" з Ultra All Inclusive і величезною кількістю смачної їжі, яка вже включена у вартість її курорту. Леся виставила забавні кадри зі спортзалу, засвітивши помітно кругленький живіт.

"До тренування...і після", - пожартувала Нікітюк, зазначивши, що нічого не змінилося. Хоч артистку вже не раз підозрювали у вагітності, як і більшість зірок шоу-бізнесу, сама красуня любить посміятися над цією темою. Насправді знаменитість займається спортом не тільки вдома, але і на відпочинку, адже дуже боїться "заплисти жиром". На території готелю Леся практикує аквааеробіку, кенгуджампінг, йогу, і не забуває про пробіжки на бігових доріжках.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.