Прем’єра серіалу «Найгірша подруга» з відомими українськими акторами в головних ролях, серед яких: Клавдія Дрозд, Андрій Фединчик, Олена Стефанська, Дар'я Легейда та багато інших, відбудеться вже 3 лютого о 20:45 на телеканалі "1+1", і з'являтиметься в ефірі з понеділка по четвер.

Що ж являє собою цей 8-серійний драмком?

У центрі сюжету стандартна історія талановитої, але бідної дівчини Вікторії з маленької провінції. Дівчина мріє стати кондитером, та погасити свою заборгованість.
Для цього вона переїжджає у велике місто де зустрічає власника успішної компанії, красунчика Олександра. Вона випадково прийняла його за секретаря і вирішила далі зіграти на симпатії Олександра до неї, щоб досягнути своєї цілі. Проте у неї з'являються ніжні почуття, які заважають їй це зробити. Найцікавіше те, що наречена директора компанії, в якій працює Вікторія, - це її колишня однокласниця Марина. Остання ненавидить головну героїню ще з шкільних часів, і намагається підставити її при першій ліпшій можливості.

Актори, що грають Олександра та Марину

Для Віки найважливіше - здійснити свою мрію. Якщо у людини є мета, то вона шукає способи її досягти. Ось і моя героїня - дівчина, яка знайде вихід з будь-якої ситуації. Вона використовує можливості, які їй підкидає доля, і не боїться помилок. Віка емоційна і не приховує цього - їй не страшно бути смішною. Правда, її наївністю часто користуються інші, але світ не без добрих людей, і Віка в цьому переконається - говорить акторка Клавдія Дрозд, яка виконує в серіалі роль головної героїні Вікторії

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Клавдія Дрозд, яка грає роль головної героїні Вікторії


Підступною подругою Вікторії в серіалі стала акторка Дар'я Легейда, а красеня Олександра грає Андрій Фединчик. Також героями драмеді стали Олена Стефанська, Оксана Сташенко, Дмитро Усов та інші.

кадр зі зйомок


Виробництво продукту забезпечила кінокомпанія «Art Forms».
Продюсери: Тетяна Гнєдаш, Денис Пономаренко, Дар’я Орешкевич та Сергій Ухін.
Автор сценарію – Тетяна Гнєдаш.
Також над сценарієм серіалу працювали Юлія Васильєва, Яніна Вільготська, Філіп Маркович, Олена Післарій та Олена Кошіль.
Режисер – Сергій Сторожев,
Оператор – Маркіян Канюка.

Це не єдина новинка, якою обіцяють потішити глядачів серіальної лінійки весняного сезону на «1+1».

Нагадаємо, раніше відбулася прем'єра фільму "Маленькі жінки".


Як повідомляв портал "Знай.ua", нещодавно відбулася зіркова гала-прем'єра нового фільму британського режисера Гая Річі - кримінальної комедії "Джентльмени".


Також "Знай.ua" писав, що всесвітньо відома модель Ірина Шейк прикрасила обкладинку березневого номера Vogue Великобританія і дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про розставання з 45-річним актором Бредлі Купером.