29 січня о 22:45 на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра шостого сезону реаліті-шоу «Одруження наосліп».

Разом з тим буде і дебют нових ведучих: практикуючого психолога Ірини Кириченко і лайф-коуча Даніеля Салема.

новий експерт Ірина Кириченко

новий експерт Даніель Салема


Розпочне новий сезон власник 7-ми бізнесів Валентин, якому робота завадила знайти час на родину, та Марта, яка раніше вже була заміжня із заможним чоловіком.


Валентин у його 29 років має все: гроші, 7 бізнесів, серед яких і IT-компанія, власна ювелірна фабрика і постійно 24/7 працює не маючи часу на побачення. Він впевнений, що експерти програми допоможуть знайти ідеальну другу половинку:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Мій прагматичний розум підказує, що вірогідність зустріти дівчину за цінностями, психотипом, зовнішності набагато вища, коли саме спеціалісти аналізують анкети - Валентин

Марта, власниця фотостудії, вже була заміжня. Втім жінці не вдалося зберегти шлюб, і зараз вона сподівається знайти другу половинку та побудувати міцну сім’ю.

Мої попередні стосунки тривали 9 років. У мене були і приватні літаки, і діаманти, ми могли дозволити на вихідні полетіти у будь-яку точку Європи. І поки що чоловіка, кращого за свого колишнього, я не зустрічала. Але просто гарна обкладинка та гроші мені вже не цікаві, я хочу, щоб чоловік був самореалізованим, і як-то кажуть, зробив себе сам - каже Марта.

Вивчивши анкети всіх учасників, експерти дійшли до висновку, що Валентин та Марта добре підійдуть один одному, адже мають всі ті якості, які кожен з них шукає у партнері. Після весільної церемонії молодята заселилась у розкішний маєток, у якому і розпочались перші випробування. Не обійшлось в будинку і без першої сварки через непорозуміння та запальні характери.

І дізнатися чи зможуть вони побороти власні комплекси, звички та упередження, можна подивившися ефір.

Незмінними залишилися умови проекту: експерти підбирають учасникам другу половинку на основі психологічної і емоційно-сексуальної сумісності, а знайомиться пара вже на власному весіллі.

Протягом тижня молодята пізнають один одного, мешкаючи під спільним дахом і за загальним родинним бюджетом. Через 7 днів учасники «Одруження наосліп» приймають остаточне рішення - назавжди зняти обручки або продовжити стосунки за межами проекту.

Нагадаємо, раніше відбулася прем'єра фільму "Маленькі жінки".


Як повідомляв портал "Знай.ua", нещодавно відбулася зіркова гала-прем'єра нового фільму британського режисера Гая Річі - кримінальної комедії "Джентльмени".


Також "Знай.ua" писав, що всесвітньо відома модель Ірина Шейк прикрасила обкладинку березневого номера Vogue Великобританія і дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про розставання з 45-річним актором Бредлі Купером.