Молоду 31-річну дружину відомого російського гумориста Євгена Петросяна Тетяну Брухунову запідозрили у вагітності. Причиною стали її "пузаті селфи", які з'явилися в Telegram-каналі "НеМалахов"

"У молодої дружини Євгена Петросяна вже дуже пристойний термін, судячи з фото", - написали вони.

На знімках дівчина позує в об'ємному светрі. На ньому можна побачити обриси вагітного живота.

Дружина Петросяна, фото: Telegram-канал "НеМалахов"
Дружина Петросяна, фото: Telegram-канал "НеМалахов"

При цьому офіційних заяв ні гуморист, ні його помічниця-дружина поки що не робили. Відомо, що вони зіграли весілля в грудні у вузькому колі близьких і друзів. Цю інформацію вони також вважали за краще до останнього приховувати від фанатів і недоброзичливців.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше повідомлялося, що глядачі найближчим часом не зможуть побачити нові випуски передачі Євгена Петросяна "Сміхопанорама". Причини того, що шоу пропало з телеканалів, поки що не повідомляються, проте деякі підозрюють, що справа в низьких рейтингах шоу.

"Сміхопанорама" виходить на екрани з 1994 року. Завдяки їй, свою кар'єру почали Максим Галкін, Сергій Дроботенко, Олександр Мороз і не тільки. Однак з кожним роком інтерес глядачів до передачі згасав і все частіше в ефір почали випускати старі випуски замість нових.

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай. ua, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай. ua писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.