Відомий український шоумен Володимир Остапчук нарешті відреагував на скандальне інтерв'ю колишньої дружини, з якою він був 10 років, де та заявила, що причиною розлучення стали неодноразові зради з боку останнього.

Відповідний допис він опублікував на власній Facebook-сторінці.

Зауважимо, що ще у 2019 році екс-ведучий каналу "Україна" заявив, що йде від дружини, з якою виховує двох дітей. А вже пізніше Олена Войченко відверто розповіла у програмі "Зірковий шлях", що вона втомилася від заклопотаного чоловіка, який через роботу не має часу для родини. А також не могла терпіти його численні зради.

"Так, я знаю, що ви думаєте "а чому ж він мовчить" після інтерв'ю колишньої дружини одного з телеканалів країни про розлучення і причини. Для мене так само, як і для вас стало повним шоком це відео. Я ніколи не хотів би, щоб особисті відносини двох людей обговорювала вся країна. А цього я не побажав би і ворогові", - написав він.

Олена Войченко і Володимир Остапчук, фото: bestin.ua
Олена Войченко і Володимир Остапчук, фото: bestin.ua

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відтак, за його словами, він ніяк не реагував на це інтерв'ю через власних дітей, який намагався вберегти.

"Всі ці 5 місяців до сьогоднішнього дня я не поширювався з приводу нашого розлучення і до сих пір вважаю, що від такого повороту найбільше постраждають наші любі дітки. Але я можу зрозуміти і в якійсь мірі виправдати такий емоційний вчинок Олени. Це жіноча образа і злість. Тому що ми знайомі з 17 років, тому що ми були разом майже 14 років і, можливо, вона ще не звикла до нового статусом і самостійним життям. Ось і зважилася на відчайдушний крок", - зауважив шоумен.

Також Остапчук підсумував, що незабаром сам розповість усі деталі стосовно їх розлучення:

"І я б далі зберігав холоднокровність, але поставлений в умови, коли змушений дати відповідь. Прошу не робити поспішних висновків про причини розлучення, деталях, грошах і чутках. На всі питання я відповім ексклюзивно у "Світському житті" в цю суботу на 1+1".

Скріншот допису

Нагадаємо, раніше Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" вирішив змінити професію: у Могилевської новий конкурент?

Як повідомляв портал "Знай.ua", Остапчук після "Танців з зірками" наважився говорити про найболючіше: "Час іти...."

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Остапчук занепокоїв фанатів фото в клітці: "Погана прикмета"