Стало відомо, що у прем'єрному випуску "ЖВЛ" розкриють всю правду про зйомки інтимних сценах кінозірок. Актори розкажуть про те, чи легко зображувати романтику та як відомі люди борються зі стресом, коли їм доводиться цілуватися з незнайомцямою людиною.

Так, переможниця популярного шоу "Танці з зірками" та відома актриса Ксенія Мішина з іронією каже, що дуже "любить", коли в перший знімальний день відбувається постільна сцена.

Ведучі ЖВЛ

"Я ще навіть зі своїм партнером не знайома, ми вітаємося, лягаємо в ліжко і граємо в любов. А режисер каже: "Дайте мені більше пристрасті"", - розповіла вона.

Слід зазначити, що Мішина знімалася в 24 фільмах і серіалах. В половині з них актриса грала любов з різними чоловіками. Також вона зізналася в тому, що важко лише коли вперше граєш у сценах кохання, а далі - легше. В результаті, може стати навіть все одно, не виникає ніяких негативних емоцій. Єдине, на що досі не зважилася актриса –повністю оголитися перед камерами.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Наголошується, що в цьому випуску телеглядачі дізнаються про те, хто з голлівудських акторів перед сценами з поцілунками може з'їсти цибулю, як перед відвертою сценою в "Грі престолів" актор Джейсон Момоа намагався розслабити Емілію Кларк і чому навчилася Оля Полякова на зйомках фільму "Свінгери".

Нагадаємо, що у мережі з'явився офіційний трейлер відвертої комедії "Гола правда".

Як повідомляв портал "Знай.ua", телеканал СТБ влаштував у Києві гучну презентацію свого нового сезону "Кріпосна".

Також "Знай.ua" писав, що в новому випуску "Один за всіх" ведучий Михайло Присяжнюк разом з командою експертів спробують розібратися в непростій сімейної історії.