У неділю, 2 лютого на 1+1 відбувся третій ефір десятого сезону "Голос країни". На сліпі прослуховування приїхала 28-річна співачка з Казахстану Індіра Едільбаєва. Дівчина має неабияку підтримку у соцмережах, бо в неї майже 300 тисяч підписників в Instagram.

У візитці красуня розповіла, що їй 28 років та вона з Алмати. Дівчина зізналася, що хоче стати опорою для своєї мами, яка ростила її сама. Вона навіть розплакалася через наплив емоцій.

"Мама багато не заробляла, але ніколи не давала мені зрозуміти, що нам чогось бракує, - сказала співачка. - Їй було важко самій, і мені дуже хотілось їй допомогти. Хочеться просто сказати: "Ні в чому собі не відмовляй, бо ти цього варта". У нас в Казахстані "Голос країни" дивиться дуже багато людей, і для мене це великий шанс показати себе".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Співати Інді, як вона себе називає, вирішила пісню "Мелодія" гурту The Hardkiss. Відразу до неї розвернув своє крісло Дан Балан та з фірмовою посмішкою насолоджувався її співом.

Потім до Балана приєдналися й інші тренери.

"Вау", - відреагував Потап, побачивши Індіру. "Браво", - кричав їй зал.
Балан не став довго чекати та першим пішов обіймати співачку.

"Пішов зі своїми чарами відразу", - прокоментувала Настя Каменських.

"Це чарівництво", - заявив Дан, додавши, що з перших нот відчув магію в голосі Індіри.

Хоча кожен тренер висловив свою думку про талант дівчини, обрала вона саме Дана.

Тож Тіна може починати хвилюватися за свого улюбленця, який не зводив очей з Індіри.

"Всі красиві дівчата йдуть до тебе", - звернулася до Балана ведуча Катя Осадча за лаштунками сцени.

"Може, він робить це навмисно, щоб ти ревнувала, Тіна", - додав Потап, звернувшись до Кароль.

Після того, як Дан повернувся з-за лаштунків, Тіна його трепетно привітала, на що Балан відповів:

"Ти вже як дружина, так?"

Нагадаємо, раніше Настю Каменських та MONATIK обступили тіні минулого на "Голос країни 10", Потап розгублений: "Ти не казала..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Голос країни 10": юний двійник Насті Каменських захопив серце Потапа

Також "Знай.ua" писав, що "Підняла весь зал, всіх тренерів": тріумфаторка "Голосу країни" вразила глядачів до глибини душі, відео