Підкорювати українську сцену на Голосі країни 10 (1+1) вирішив Сюй ЧуаньЮн - 25-річний хлопець з Китаю. Він приїхав в Україну, щоб навчитися музиці в академії Глієра. Він впевнений, що в Україні його можуть навчити співати так, як ніде у світі.

Китаєць обрав для сліпих прослуховувань пісню Океана Ельзи "Не твоя війна". Авжеж, співав він з акцентом.

Відразу ж через хлопця виник спір між Даном Баланом та Потапом і Настею. Зіркове подружжя не дали договорити Балану свою думку.
"Настя, коли ви там по півгодини розмовляєте, я взагалі не вникаю у ваші розмови. Можно мені поспілкуватися з моїм братом з Китаю?" - відрізав Дан.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На що відреагував Потап: "Авжеж, ви так схожі! Одне обличчя!"

Ситуацію відразу взяла у свої руки Тіна Кароль, яка запропонувала стати перекладачем для китайця, який тільки почав вчити українську мову, але взагалі не розуміє російської, на якій розмовляє молдаванин.
Вона пояснила хлопцю, чому він повинен піти у команду до Дана Балана. Бо до Сюй ЧуаньЮн розвернули свої крісла всі тренери, крім самої Тіни. Тож вона вирішила допомогли своєму "улюбленцю"-Балану.

"Такого в нас ще не було, щоб тренер розмовляв російською, а його перекладали українською для китайця", - прокоментував ведучий Юрій Горбунов.

Китаєць зізнався, що живе в Україні вже два роки. Тренери похвалили його за те, що він вчить українську.

Вмовляння Тіни Кароль зпрацювали - хлопець пішов до команди Дана.

"Ти так само вчи українську!" - дала пораду Тіна Балану.

"Це виграла Тіна для Дана", - прокоментував Потап.

Балан віддячив Кароль ніжним поцілунком у руку.

Нагадаємо, раніше Настю Каменських та MONATIK обступили тіні минулого на "Голос країни 10", Потап розгублений: "Ти не казала..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Голос країни 10": юний двійник Насті Каменських захопив серце Потапа

Також "Знай.ua" писав, що "Підняла весь зал, всіх тренерів": тріумфаторка "Голосу країни" вразила глядачів до глибини душі, відео