Семирічний син голлівудського подружжя Меган Фокс та Браяна Остіна Гріна Ноа прийшов на дитяче свято в жіночій сукні.

Хлопчик обрав образ принцеси Ельзи з мультфільму "Крижане серце". Малюка Ноа вже не вперше помічають в убранні принцеси з діснеївського мультфільму.

На день народження до друга Ноа привіз батько Брайан Остін Грін. Просто біля машини він допоміг хлопчику одягти багатошарове вбрання, поправив спідницю і пригладив синові хвіст. Нічого "такого" актор в цьому не бачить, про що вже одного разу згадував в інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Брайан Остін Грін давно дав коментар щодо того, що його старший син небайдужий до одягу для дівчаток, відповівши, що не бачить в цьому нічого страшного.

Нагадаємо, Меган і Брайан одружилися в 2010 році і виховують трьох дітей - Ноа, п'ятирічного Бодхі і трирічного Джорні Рівера, дозволяючи всім носити сукні і відрощувати довге волосся.